ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР BIG COMPANY

Обадете се +359 884 01 69 44

Мисия, Визия, Ценности

Мисия, Визия, Ценности

Застрахователен Брокер Би Ай Джи Къмпани ООД е нов  брокер с иновативни и прогресивни решения в областта на застраховането. Това към което се стремим е да налагаме нови и по-качествени застрахователни продукти, съобразени със спецификата на търсене на българския застрахователен пазар. Кадрите ни добре познават изискванията на клиентите ни и се стараят да удовлетворят търсенето им. Независимо от позицията на отделния човек в рамките на групата, ние споделяме общи принципи, мисия и ценности на всички нива на управление и функции.

ВИЗИЯ

Ние сме компания, приела устойчива бизнес стратегия за привличане и задържане на клиенти, партньори и служители.

Стремим се да бъдем първи избор за нашите клиенти, да виждат в брокера ни стабилен и надежден партньор. Това ни позволява да затвърдим позицията си на българския застрахователен пазар.

Ние защитаваме това, което е ценно за нашите клиенти, като им осигуряваме безопасност, стабилност и надеждност.

МИСИЯ

Нашата мисия е да бъдем символ на стабилност и компетентност в областта на застраховането и защитата от рискове. Нашите клиенти се разглеждант индивидуално и всеки е изключително важен за нас. Използваме нашия опит, експертни знания и многообразие в подходите, за да им предлагаме най-подходящите застрахователни продукти на добри цени, при високо качество на обслужване.

ЦЕННОСТИ

Създаваме стойност благодарение на общите ни ценности и многообразие, които черпим от нашия опит, натрупан в продължение на повече от 20 години, обогатяван ежедневно. Управляваме рисковете и ресурсите си внимателно и устойчиво. Спазваме обещанията си за доброто на нашите клиенти, защото защитата на това, което е най-важно за клиента, е наша отговороност.

ОБЕЩАВАМЕ

Да продължим да се развиваме и да се усъвършенстваме, за да предлагаме повече сигурност,  защита и иновативни решения на клиентите ни за по-безопасен и по-добър живот!